Onze V!SIE op Vosselaar

Samen bouwen aan de toekomst – dat is waar V!SIE op Vosselaar voor staat. We willen niet alleen praten over verandering, maar ook daadwerkelijk actie ondernemen. En dat doen we samen met jou, onze inwoners, want jij bent belangrijk!

Heb je je ooit afgevraagd hoe beslissingen in jouw buurt worden genomen? Misschien lijkt het soms een ver-van-je-bed-show, maar de realiteit is dat wat er in jouw straat gebeurt, direct invloed heeft op jouw dagelijks leven. Of het nu gaat om infrastructuurwerken, verkeersveiligheid of veranderingen in de woonomgeving, het raakt ons allemaal.

Stel je voor: de school van jouw kinderen wordt verbouwd. Wil je inspraak hebben in die plannen? Of ben je benieuwd waar jouw kinderen zich kunnen amuseren? Bij V!SIE op Vosselaar geloven we in betrokkenheid. We willen jou en alle andere Vosselarenaren actief betrekken bij het vormgeven van onze gemeente.

Als lokale politieke beweging zijn we onafhankelijk van nationale partijstructuren. Dat betekent dat we autonoom kunnen handelen en altijd vanuit een Vosselaars perspectief keuzes maken. Samen met jou willen we uitdagingen aanpakken en Vosselaar nog leefbaarder maken. Laten we samen bouwen aan een warme en bloeiende gemeenschap!