Onze V!SIE op toerisme

Vosselaar: een parel voor fietsers en wandelaars! Onze gemeente trekt toeristen aan met haar diverse fiets- en wandelpaden. Maar we willen meer doen. We willen Vosselaar nog aantrekkelijker maken, niet alleen voor bezoekers, maar ook voor onze eigen inwoners. Want een bloeiende lokale economie en werkgelegenheid zijn voor ons van groot belang.

Onze enthousiaste vrijwilligers van de dienst toerisme spelen hierin een cruciale rol. Samen met hen willen we wandelen en fietsen voor iedereen leuk maken, ook voor de allerkleinsten. Hoe? Door extra aandacht te besteden aan het onderhoud van de wandelpaden en door meer vuilbakken en droldroppers te plaatsen, zodat alles netjes blijft. Bovendien creëren we op verschillende plekken in onze gemeente ruimte voor losloopweides, zodat honden zich vrij kunnen bewegen.

Maar er is meer! We moedigen verenigingen en handelaars aan om lokale producten te promoten. En het Hof, dat stukje Vosselaars erfgoed, moet voor iedereen toegankelijk zijn en een trekpleister worden voor de hele Kempen. Want genieten van onze geschiedenis mag geen privilege zijn.

Laten we samen bouwen aan een Vosselaar waar iedereen zich thuis voelt!